top of page

Toimitus- ja maksutavat

Toimitusajat
Toimitusaika tuotteille on yleensä 2-25 arkipäivää. Mikäli tilaamasi tuotteet ovat varastossamme, lähetämme tilauksesi heti. Tällöin toimitusaika on 8-15 arkipäivää tilauksestasi. Mikäli tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme tai tuote on tilaustuote (ulkomaan toimittajan kautta tuleva tuote), kestää toimitus yleensä 3-5 viikkoa. Mikäli tilaamaasi tuotetta ei ole enää saatavilla, ilmoitamme siitä sähköpostilla tai puhelimitse ja rahat palautetaan ilmoitetulle pankkitilille. Voit seurata tilauksesi etenemistä sähköpostiin tulleen tilausvahvistuksen sisältämän linkin kautta.

Toimitustavat ja -maksut

Toimitustapoina ovat Postin ja Matkahuollon tarjoamat toimitustavat. Toimitamme tilauksia kaikkialle Suomen alueelle, sekä Euroopan (EU) alueelle. Ulkomaille pakettia tilatessa, ota yhteyttä ensin asiakaspalveluumme Info@suomenmaastovaruste.com. Pidämme oikeuden olla toimittamatta tilausta, mikäli tuotetiedoissa on ollut oleellinen hintavirhe (esim. tuotteella ei ole hintaa lainkaan) tai tuotetta ei ole enää saatavilla maahantuojalta.

 

Toimitusmaksu on kiinteä paketin koosta huolimatta, kotimaan paketit 4.90 € ja ulkomaan paketit 15 €. Toimitus on ilmainen yli 120€ tilauksiin. Voit seurata tilauksesi etenemistä sähköpostiin tulleen tilausvahvistuksen sisältämän linkin kautta. Loppu hintaan lisätään 3€ käsittelymaksu.


Verkkokaupan maksutavat

Sivustomme käyttää seuraavia maksutapoja:
Visa, Mastercard ja American Express -maksukortit ja Paytrail verkkopankkimaksu,klarna osamaksu


 

Tilauksen sitovuus

a) Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse (Info@suomenmaastovaruste.com) tai muulla yrityksen kuvaamalla tavalla. Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.

b) Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun yritys on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.
 

c) Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse tai muulla yrityksen kuvaamalla tavalla ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa.
 

d) Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei yrityksellä ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

 

Muut ehdot

Voimassaoleva hinta on hinta, joka näkyy yrityksen hinnastossa osoitteessa www.suomenmaastovaruste.com  Voimassaoleva hinta on ilmoitettu euroissa (EUR) sisältäen arvonlisäveron. Yritys pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Pidätämme oikeuden toimittaa tarjoustuotteita 1 kpl/asiakas.

Suomen maastovarusteet, retkeilyvarusteet ja uudet M05 kuosit nyt netistä.

bottom of page